Projekti

Rimska spektakla na prostem pod Zemonom, ki sta pod okriljem društva Teodozij potekala junija 2009 in 2010, sta bila prav gotovo ena izmed najbolj obiskanih dogodkov v naših krajih in sta pustila velik pečat in obilo pozitivne energije. Tudi prireditve v Rimski taverni pri Mrzli reki konec leta 2011 so pritegnile veliko zanimanja in so popestrile jesenske večere v Vipavi. Društvo organizira tudi izobraževalne dogodke, kot je bil marca 2012 izveden simpozij na temo Bitke pri Mrzli reki. V letu 2012 je društvo veliko energije vložilo v snemanje filma Sosedska (ne)ljubezen.

Foto:Tadej Rupnik 
 
Foto: Danijel Skočaj 

Društvo tudi vsako leto organizira nekatere tradicionalne prireditve, kot so februarska proslava ob kulturnem dnevu, aprilski pohod na Škavnico, junijska proslava ob Dnevu državnosti, v začetku septembra pa se spomnimo obletnice Bitke pri Mrzli reki. Pri organizaciji odmevnih dogodkov sodelujemo s številnimi prostovoljnimi društvi in posamezniki.

Več o dogodkih objavljamo na spletni strani, če pa želite biti o njih obveščeni, se pridružite skoraj 4.000-im prijateljem društva Teodozij na Facebooku.  

Copyright © 2012 Kulturno izobraževalno društvo Teodozij, Vrhpolje pri Vipavi. Vse pravice pridržane.