Vedeževanje Iz Kart

Pravijo, da TAROT karte lahko imenujemo tudi žive karte. Sestavljen je iz velike in male arkane. Vsaka izmed arkan ima svoje zakonitosti. Nekateri sicer pripisujejo veliki arkani takšno pomembnost, da vedežujejo samo iz nje. Seveda pa je stvar vsakega vedeževalca kako razume TAROT. V vedeževanju ni statičnih pravil. Najbolje je, da si postavimo takšna, kakršna nam ustrezajo, le-ta pa ne smejo oz. naj ne bi bila v nasprotju z našimi moralnimi normami in reiligioznim prepričanjem.

Vedeževalec, ki želi vedeževati iz tarota mora biti formirana osebnost. To pa ne pomeni, da se z vedeževanjem ne smejo oz. ne morejo ukvarjati tudi mlajši. Pomembno je, da si vsak pravi čas izostri intuicijo in čut za tisto, kar je prav in kar ni.

Pri vedeževanju iz tarota se ne lotevamo težav, ki jih sami ne znamo, ali ne moremo rešiti, kajti zelo rado se zgodi, da v nasprotnem primeru ne bomo našli rešitve, ki najbolj ustrezajo te?avi tistega, ki mu vedežujemo.

Pomembno je, da smo še pred pričetkom pozitivno naravnani do osebe, ki ji želimo vedeževati. VEDEŽEVANJE IZ KART Z NEGATIVNO ENERGIJO NE PRINAŠA REŠITEV! Naša objektivnost je tudi bistveno zmanjšana, kadar vedežujemo bližnjim sorodnikom. V pričetku je boljše, da se temu izognemo, saj le-to od nas terja veliko zrelosti in izkušenosti, ki si jih vedeževalec pridobi z delom. Seveda pa je zaželjeno, da delimo izkušnje tudi z drugimi; tako bo naše vedeševanje še kvalitetnejše. Seveda pa smo pri izbiri sredstev in pri svojem delu povsem avtonomni. Nihče nas NE SME PRISLITI, DA BI TO POĆELI PROTI SVOJIM NAČELOM, PROTI NAŠEMU MORALNEMU OZ. RELIGIOZNEMU PREPRIČANJU IN PROTI NAČELOM, KI SO V NASPROTJU Z DOBRIMI ŠEGAMI IN NAVADAMI.

V tem času pa se je še dodatno razrastlo negativno vedeževanje iz kart. Nekateri so se namreč tega dela lotili s premalo odgovornosti in zgolj zaradi zaslužka. Zaradi tega ne smemo nikoli pozabiti, da je to odgovorna naloga.

ZATO JE IZJEMNO POMEMBNO, DA VEDEŽUJEMO POZITIVNO. TEMU BOMO NA NAŠIH STRANEH NAMENILI NAJVEČ PROSTORA. NEGATIVNO VEDEŽEVANJE IZ KART NAMREČ NE PRINAŠA NIKAKRŠNIH REŠITEV!!! S TEM ŠKODUJEMO SEBI IN OSEBI, KI JI VEDEŽUJEMO; ŠKODA, KI JO POVZROČIMO S TEM PA IMA LAHKO DOLGOROČNE POSLEDICE: LAHKO UNIČI RAZMERJA IN ZAKONE, Z NEGATIVNO ENERGIJO PA POSREDNO PRIPOMOREMO RAZLIČNIM BOLEZENSKIM STANJEM. KER JE VEDEŽEVANJE NAMENJENO POMOČI LJUDEM V STISKI SE MORA VEDEŽEVALEC ZAVEDATI DA TI LJUDJE OD NJEGA PRIČAKUJEJO UPORABNO REŠITEV.

MORALNA ODGOVORNOST VEDEŽEVALCA JE IZJEMNO VELIKA, PREDVSEM ZARADI TEGA, KER ODGOVARJA SAMO SEBI IN TA ODGOVORNOST JE ZAGOTOVO NAJTEŽJA IN NAJBOLJ OBREMENJUJOČA.

Vedeževanje pa je lahko prijetna zabava ali konjiček. Seveda je potrebno tudi temu posvetiti precej pozornosti; kdor namreč vedežuje le zaradi tega, da vnese nekaj energije v družbo se mora zavedati, da je še veliko bolj izpostavljen pastem, ki jih prinaša. Ob tem pa pomembno opozorilo:

NIKOLI NE VEDEŽUJEMO POD VPLIVOM POŽIVIL, KI BISTVENO SPREMENIJO RAZPOLOŽENJE VEDEŽEVALCA. PRAV TAKO NE VEDEŽUJEMO OSEBI POD VPLIVOM TOVRSTNIH POŽIVIL. TAKŠNO POČETJE NI SAMO NEPRIMERNO AMPAK JE LAHKO TUDI IZJEMNO NEVARNO.

To je le nekaj najpomembnejših pravil, ki jih moramo poznati predno se lotimo vedeževanja iz “živih kart”. Vsem, ki boste obiskali našo malo šolo vedeževanja pa bomo na voljo z tudi našimi nasveti.

Morda ti bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja