Brezplačno Vedeževanje Na Internetu


Življenje je zelo nepredvidljivo. Zato smo se odločili, da bomo pripravili storitev, s katero bomo pomagali vsem tistim, ki si želijo za nov dan kakšen koristen nasvet ali namig.

Vsem, ki se bodo prijavili na to brezplačno storitev, bomo vsak dan (razen nedelj in cerkvenih praznikov) poslali dnevno napoved na njihov e-naslov. Storitev je še v pripravi, zato podrobnosti ta hip še niso znane. Temeljila bo seveda na pozitivnem vedeževanju in bo vsebovala tudi (ne)koristne nasvete in namige za nov dan. Prijavite se na to brezplačno storitev še danes! Seveda pa bomo tudi za dnevno napoved potrebovali naslednje vaše podatke.

Vaše ime
Vaša leta
Veše znamenje
kraj Vašega trenutnega bivanjaPrvi in najpomembnejši je zagotovo: VEDEŽUJMO POZITIVNO. Negativno vedežževanje ne služži svojemu namenu z njim pa škodimo sebi in drugim.

Zaupajmo intuiciji, tudi če se zdi, da je v nasprotju s pomenom karte. Intuicija je pomembnejša od kakršnega drugega napotka pri vedežževanju.

Pomembno je, da uporabljamo karte, ki so nam všeč. Ta napotek je še posebej pomemben, ko izbiramo svoje TAROT karte.

Pri karti dajemo prednost sliki, ne pa besedilu pod oz. ob sliki. Bistveno je namreč kaj nam slika sporoča.

Pri vedežževanju smo DOLŽŽNI iskati rešitev problema. Nikogar ne smemo odsloviti brez rešitve.

Vedežžujemo lahko samo osebi, do katere čutimo pozitivno naravnanost. V nasprotnem primeru z vedežževanjem NE SMEMO pričeti.

Vedežževanje je dar zato je vsako postavljanje tarif prepovedano. Seveda pa lahko vsak vedežževalec po svojem preudarku sprejme nagrado, vendar mora biti ta neprisiljena.

Vedežževalec JE DOLŽŽAN varovati oz. zaščititi integriteto osebe, ki ji vedežžuje.

Morda ti bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja